Vers van de pers: twee nieuwe leesboekjes!

Het leukste aan schrijven? De postbode die aanbelt met een kartonnen doos waarin je nieuwste, nog naar drukinkt geurende boekjes zitten. Net mocht ik weer zo’n fijn pakketje in ontvangst nemen.

het Halloweendagboek

De afgelopen maanden schreef ik tien leesboekjes in opdracht van twee educatieve uitgeverijen. Twee van die boekjes zijn nu helemaal klaar! Verrekijker is een nieuwe spelling- en taalmethode die werd ontwikkeld door uitgeverij Die Keure. Bij die methode hoort de Verrekijkerbieb: een pakket van 72 verschillende boekjes per leerjaar. Bijzonder leuk om hieraan mee te werken én om te weten dat vanaf volgend schooljaar heel wat kinderen mijn verhalen zullen ontdekken.

Is konijn te klein

Claudia Verhelst maakte de tekeningen voor Is Konijn te klein? en Luc Sauviller illustreerde Het halloweendagboek.

De boekjes zijn bestemd voor gebruik op school; ze zijn dus niet te koop in de boekhandel. Heb je als leerkracht of school interesse in de Verrekijkerbieb? Neem dan contact op met uitgeverij Die Keure.

2 reacties → Geef jouw reactie

Dank je wel! Ja, zelfs na vele jaren schrijven blijft het ongelofelijk leuk om zo’n doos met eigen boekjes te ontvangen. Het is zelfs een beetje verslavend ;-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.