‘Is liefde lastig?’ genomineerd voor KJV 2016-2017

Vorige week jubelde ik het al uit op mijn Facebook-pagina, maar leuk nieuws verdient natuurlijk ook een echte blogpost: mijn jeugdroman Is liefde lastig? is genomineerd voor het nieuwe leesjaar van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen!

In september start het leesjaar 2016-2017. Een hoop kinderen en jongeren lezen dan per leeftijdscategorie de acht genomineerde boeken en stemmen vervolgens voor hun favoriet. Mijn boek is geselecteerd voor groep 6 en zal worden gelezen door jongeren van 14 tot 16 jaar. Ken je leesgrage jongeren (of behoor je er zelf toe ;-) )? Maak hen dan beslist warm om deel te nemen! Je leest er hier alles over.

Naast Is liefde lastig? zijn de volgende boeken genomineerd voor groep 6:

• De zee zien van Koos Meinderts
• Grensgangers van Aline Sax
• Het kankerkampioenschap voor junioren van Edward van de Vendel en Roy Looman
• Ik geef je de zon van Jandy Nelson (vertaling: Aimée Warmerdam)
• Mijn vriend Hitler van Piet De Loof
• Shinu: strijd tegen de tijd van Jonas Boets, Peter Van de Wielle en Bert Baeck
• Waar het licht is van Jennifer Niven (vertaling: Aleid van Eekelen-Benders).

Veel sterke concurrenten dus! :-)

Wil je meer lezen over Is liefde lastig? Op mijn blog verscheen een stuk met de leukste Antwerpse plekjes uit het boek en een playlist met de muziek die in de roman voorkomt.

3 reacties → Geef jouw reactie

Nog eens proficiat! Vroeger zat ik zelf bij de Kinder-en Jeugdjury en ik vond het altijd heel fijn om al die boeken te lezen :-)

Ik ben er zeker van dat jouw boek graag gelezen zal worden!

Oh, wat leuk dat jullie zelf in de kinder- en jeugdjury zaten! Ik denk dat ik als kind niet goed wist dat dat bestond, want ik zou het vast ook graag gedaan hebben…

Dank je wel voor de bemoedigende woorden, Sarah! :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.