Driewerf hoera: ‘Ahoy!’ is er

Het mag dan een koude en natte dag zijn, hier binnen zit ik lekker te gloeien. Een weekje vroeger dan verwacht kreeg ik een doos exemplaren van mijn nieuwste kinderdichtbundel Ahoy! geleverd. En wat zien ze er fantastisch uit :-)

Het formaat ligt lekker in de hand en het stevige papier laat de illustraties van Ann De Bode prachtig tot hun recht komen. Een grote dankjewel dus aan uitgeverij De Eenhoorn om er zo’n verzorgd boek van te maken.

Nieuwsgierig? Op de website van De Eenhoorn kun je alvast een paar pagina’s inkijken en enkele gedichten lezen (klik op ‘Blader door het boek’). Wil je meer? Vanaf midden volgende week vind je het boek bij de betere boekhandel of bestel je het via de webwinkel van De Eenhoorn.

Heb je Ahoy! in handen? Laat dan hier gerust weten wat je ervan vindt.

5 reacties → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.