En hier … is Vlad Vampier!

Ik kondigde mijn nieuwe telg al eerder aan, maar nu is het boek daadwerkelijk gearriveerd: Vlad Vampier wil geen bloed. Misschien ben ik een ietsepietsje bevooroordeeld, maar toch: het is nóg mooier dan ik had verwacht :-)

Dit prentenboekverhaal, voortreffelijk geïllustreerd door Richard Verschraagen, laat kinderen vanaf 4 jaar gezellig griezelen. Maar ik ben er zeker van dat ook oudere lezers nog volop van dit boek zullen smullen. Dat laatste mag je trouwens  letterlijk nemen, want Vlad Vampier wil geen bloed bevat naast het verhaal 13 recepten voor griezelige hapjes.

Wil je alvast een voorproefje? Surf dan naar de website van uitgeverij De Eenhoorn en klik op ‘blader door het boek’. De recepten voor monsteroogjes en radijsrupjes kun je dan meteen uitproberen.

Natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig naar welke kinderen samen met hun mama, papa, oma, opa, meester, juf, tante of oom aan de slag gaan met de recepten. Heb je iets klaargemaakt? Deel het dan gerust op Instagram met de hashtag #vladvampier of #groeneprinses en ik neem zeker een kijkje!

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.