Tot op de Boekenbeurs?

Oh, wat gaat de tijd snel. Daar komt de Boekenbeurs alweer aan! En natuurlijk ben ik van de partij. Om iets leuks te schrijven in een boek speciaal voor jou, om een praatje te maken, of om gewoon minzaam toe te kijken terwijl jij rustig door boeken bladert ;-)

Ik signeer twee keer op stand 206 van Uitgeverij De Eenhoorn: op donderdag 2 november van 11 tot 13 u, en op zaterdag 4 november van 14 tot 16 u.

Donderdag ben ik er samen met Richard Verschraagen (die onder andere mijn boeken Vlad Vampier wil geen bloed en Wat ik wens illustreerde); zaterdag zit ik naast Claudia Verhelst (zij illustreerde onder andere mijn boekjes over Lam en Loebas, en De keizer kan niet slapen).

Hopelijk tot dan! :-)

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.