Nieuw voor beginnende lezers: Lam en Loebas in de moestuin

Het is hier lang stil geweest. Ik hoef daarvoor geen excuses te verzinnen, maar toch: de afgelopen maanden stopte ik vooral heel veel schrijfenergie in een nieuwe jeugdroman. Daar ga ik jullie de komende tijd ongetwijfeld nog veel meer over vertellen. Maar nu kondig ik eerst vol trots mijn meest recente boekje aan: Lam en Loebas in de moestuin!

Met dit derde boekje over Lam en Loebas creëren illustratrice Claudia Verhelst en ik stilaan een heuse reeks voor beginnende lezers. Na Lam en Loebas in de sneeuw en Lam en Loebas, kleine koks, is er nu dus een moestuinverhaaltje.

Lam maakt een moestuin. Ze zaait radijsjes en wiedt onkruid. Loebas vindt het maar niets. De radijsjes groeien traag en het onkruid veel te snel. Maar dan wordt Lam ziek. Kan Loebas haar tuintje nog redden?

Naast het verhaaltje vinden kinderen in dit boekje een reeks tips om zelf aan de slag te gaan met een tuintje. Samen met Lam en Loebas leren ze zaaien, planten en oogsten, en ontdekken ze hoe plezierig het is om bezig te zijn in de tuin.

Je vindt het boekje bij de betere boekhandel of in de webshop van uitgeverij De Eenhoorn.

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.