Zeg iets!

Twee jaar heb ik eraan gewerkt. Geschreven, getwijfeld, geschrapt, gepiekerd, herschreven. En nu is hij er: mijn tweede young adultroman, Zeg iets! Voor lezers vanaf 15 jaar (en volgens mijn uitgeefster ook voor volwassenen nog zeer lezenswaardig ;-) )

Ben werkt in een bloemenwinkel. Hij raakt geïntrigeerd door Liv, een meisje bij wie hij een boeket aflevert. Ben herkent in haar ogen zijn eigen verdriet. Maar Ben en Liv kunnen maar moeilijk praten over de traumatische ervaringen uit het verleden. Vinden ze de moed om zichzelf te zijn bij elkaar?

Je ontdekt het in dit boek over verdriet en verlies, over hoe moeilijk het vaak is om écht met elkaar te praten, over het missen van een warme thuis, over vriendschap en liefde, over jezelf kwetsbaar durven opstellen, en over nog veel meer.

Met veel toewijding geschreven en nu hopend op even toegewijde lezers :-) Ik ben uiteraard erg benieuwd naar jullie reacties. Dus laat hier zeker een berichtje achter als je het boek gelezen hebt!

Zeg iets! is te koop bij de betere boekhandel of via de webshop van uitgeverij De Eenhoorn.

PS: bemachtig je graag een gesigneerd exemplaar? Ik signeer nu zondag, 11 november 2018, op de boekenbeurs bij de stand van De Eenhoorn, van 14-16 uur.

 

2 reacties → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.