De playlist van ‘Zeg iets!’

Net als in mijn eerste jeugdroman Is liefde lastig? speelt muziek ook in Zeg iets! een belangrijke rol. Het zusje van hoofdpersonage Liv neemt immers deel aan een zangwedstrijd. En bij hoofdpersonage Ben roept muziek dan weer herinneringen op aan zijn vroegere vriendinnetje.

Ook al verwijs ik in Zeg iets! niet zo vaak naar concrete songs, toch maakte ik een miniplaylist. De nummers die in het boek aan bod komen vind je in mijn afspeellijst op youtube of hieronder.
Veel luisterplezier!

PS: las je een van mijn jeugdromans, dan ben ik natuurlijk heel benieuwd naar wat je ervan vindt. Deel dus gerust je reactie op deze blog of op Goodreads ;-)

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.