‘Zeg iets!’ genomineerd voor KJV 2019-2020

Wie me volgt op Facebook, hoorde het al een poos geleden: mijn tweede jeugdroman Zeg iets! is genomineerd voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen 2019-2020. Nu het nieuwe leesjaar officieel van start gaat, roep ik graag nog even alle 14- tot 16-jarigen op om mee te lezen! :-)

Ben je die leeftijdscategorie al even voorbij, maar ken je leesgrage jongeren? Maak hen dan zeker warm om mee te doen. Per leeftijdscategorie lezen de kinderen en jongeren acht genomineerde boeken. Vervolgens stemmen ze voor hun favoriet. Mijn boek is geselecteerd voor groep 6 en zal worden gelezen door jongeren van 14 tot 16 jaar. Maar er zijn natuurlijk ook andere groepen voor jongere kinderen.

Op heel wat plaatsen worden leesgroepen georganiseerd waarbij de kinderen en jongeren samenkomen om de gelezen boeken te bespreken. Geen groep in de buurt of meer zin om op je eentje te lezen? Dan kun je ook internetjurylid worden. Je leest er hier meer over.

Heb je mijn boek gelezen? Dan ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw leeservaring. Laat hier dus gerust een berichtje achter! :-)

PS: ik maakte een mini-playlist met muziek die bij Zeg iets! hoort. Je vindt hem hier.

2 reacties → Geef jouw reactie

Volkomen terecht dat je genomineerd bent! Een half leven geleden zat ik ook in die jury. Ik heb je bericht gedeeld :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.