Tot op de Boekenbeurs!

Over een kleine twee weken is het weer zover. Dan gaat in Antwerp Expo de Boekenbeurs van start. Ik ben dit jaar drie keer van de partij.

Wil je graag een boek van me met een persoonlijke boodschap erin of wil je gewoon even hallo komen zeggen? Dan ben je van harte welkom op donderdag 5 en woensdag 11 november bij de stand van uitgeverij De Eenhoorn. Ik signeer er telkens van 14 tot 17 u.

Klim je zelf graag in de pen? Dan is mijn interactieve lezing ‘Werk aan je schrijfconditie’ ongetwijfeld wat voor jou!

Topsporters en -muzikanten moeten elke dag trainen of oefenen om prestaties op hoog niveau te leveren. Voor een schrijver geldt net hetzelfde. Door elke dag te schrijven breng je jouw schrijfconditie op peil. Het resultaat? Je schudt metaforen, sterke dialogen en levensechte personages uit je mouw.

Ik geef op zondag 1 november van 14-15.30 u tientallen tips én inspirerende oefeningen om aan je schrijfconditie te werken. Inschrijven voor deze interactieve lezing kan via de website van Creatief Schrijven.

Graag tot dan! :-)

2 reacties → Geef jouw reactie

Dank je wel voor je fijne reactie, Janine! Een mooi impressionistisch stukje op Facebook! Heel leuk dat mijn workshop al iets heeft opgeleverd :-) En je hebt ook een erg mooie website. Nog veel schrijfsucces!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.