5 kleurrijke leesboekjes voor de BiB-BoX

Vorige zomer werkte ik noest aan een reeks leesboekjes voor de BiB-BoX van uitgeverij Van In. Vandaag belandden die boekjes in mijn brievenbus en ze zien er fantastisch uit! Dat komt vooral omdat Leen Van Durme, Hugo Van Look, Claudia Verhelst en Richard Verschraagen er zulke vrolijke en kleurrijke illustraties bij maakten.

De BiB-BoXboekjes zul je helaas niet in de boekhandel vinden. De BiB-BoXen zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor scholen. Ze zijn een ideaal instrument om aan leesbevordering te doen, want elke box bevat een grote diversiteit aan verhalen, zowel qua thema’s als qua leesniveau. Tal van bekende schrijvers en illustratoren werkten mee aan de reeks.

Maak er gerust reclame voor op de school van je (klein)kinderen! ;-) Alle info vind je hier.

één reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.