Ahoy! Gedichten voor kinderen

Wie Vol van zinnen volgt op Facebook zag mijn nieuwtje ongetwijfeld al passeren: er zijn twee nieuwe boeken op komst. Een dichtbundel voor alle kleine en grote lezers vanaf 6 jaar en een leesboek voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dichtbundel stel ik graag nu al aan je voor. Ahoy! is een lekker stevig boek dat tientallen gedichten bundelt over verschillende thema’s die aansluiten bij de leefwereld van kinderen, zoals vriendschap, familie, fantasie, je eigen plek vinden op school, dieren en vakantie. Ann De Bode maakte kleurrijke, stoere, tedere, uitbundige en ingetogen illustraties bij de gedichten, waardoor ze helemaal tot leven komen.

Het titelgedicht lees je hierboven. Benieuwd naar meer? Vanaf 18 januari 2017 vind je het boek bij de betere boekhandel en in de webshop van uitgeverij De Eenhoorn.

PS: waarom ik poëzie voor kinderen zo belangrijk vind, vertel ik in mijn blogpost Waarom iedereen zijn kinderen poëzie zou moeten voorlezen.

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.