Op naar een nieuw jaar vol van zinnen

Met dit gedicht uit Ahoy! wens ik jullie het allermooiste toe voor 2017. Al dan niet met goede voornemens ;-) Dat het een jaar vol literaire pareltjes, warme woorden, fluisterende zinnen en tintelende taal mag worden. Mijn goede voornemen? Daar een heel klein beetje toe bijdragen …

Hebben jullie goede voornemens of grootse plannen voor het nieuwe jaar? Ik lees er graag over! En nu wens ik jullie vooral nog even lekker veel feestgedruis toe :-)

Ahoy! is een boek met gedichten voor kinderen van mijn hand en illustraties van Ann De Bode. Het verschijnt op 18 januari bij Uitgeverij De Eenhoorn.

2 reacties → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.