Wat ik wens

Doordat ik druk bezig ben met verhuisdozen vullen en muren schilderen, liet een postje over mijn jongste telg even op zich wachten. Maar hier is ie dan! Enkele dagen geleden verscheen Wat ik wens, een muzikaal en behoorlijk romantisch verhaal voor lezers vanaf een jaar of negen.

De mama van Nanou is een beroemde celliste. Ze reist de hele wereld rond om concerten te geven en heeft daardoor vaak weinig tijd voor haar dochter. Deze zomer gaat Nanou logeren bij oma en Marcus aan zee. Ze leert er Daan kennen. Zijn ouders hebben het ook te druk om tijdens de vakantie met hem bezig te zijn. Toch zijn Nanou en Daan vastberaden om er een prachtige zomer van te maken. Nanou krijgt trouwens almaar meer kriebels in de buik.

Benieuwd naar meer? Op de website van uitgeverij De Eenhoorn kun je een fragment lezen (klik op ‘Blader door het boek’). Kijk dan ook beslist naar de heerlijke illustraties van Richard Verschraagen en de vrolijke vormgeving van Dries Desseyn.

wat_ik_wens-fragment

Wat ik wens is te koop bij de betere boekhandel of via de webwinkel van De Eenhoorn.

3 reacties → Geef jouw reactie

Een heel leuk boek, ik heb het als volwassene graag gelezen, maar als negenjarige zou ik het helemaal geweldig hebben gevonden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.