ABC-boek: Alleen Zacht

Een ode aan het alfabet: het moest er ooit van komen. Want als schrijver ben ik natuurlijk niets zonder die 26 letters. En dus is er nu Alleen Zacht: een alfabetboek voor nieuwsgierige kinderen vanaf 4 jaar en alle andere mensen die van het alfabet houden.

In dit boek ga je samen met Kat op ontdekking in een flat vol leuke spullen. Bij elke letter van het alfabet hoort een kort versje. Zo raken kinderen op een speelse manier vertrouwd met het alfabet.

Leen De Pelseneer (ja, mijn zus ;-) ), bracht de wereld van Kat prachtig in beeld met fleurige illustraties en een bijzondere vormgeving. Een extra inkijkje vind je op de website van Uitgeverij De Eenhoorn (klik op ‘blader door het boek’).

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.