Filmpjes!

De voorbije weken konden heel wat voorlees- en boekenevenementen niet plaatsvinden. Soms vroegen de organisatoren om een digitaal alternatief. Ik deel de filmpjes die ik maakte naar aanleiding van mijn young adultromans ook graag met jullie.

Zeg iets!

Dit filmpje maakte ik speciaal voor de jongeren die meelazen in groep 6 van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Ze lazen het afgelopen leesjaar mijn jeugdroman Zeg iets! Op het verdict van de jury is het nog even wachten ;-)

Ik neem jullie in het filmpje mee naar mijn schrijfkamer en ik beantwoord enkele vragen van de jongeren.

Is liefde lastig?

In Sint-Niklaas vindt elk jaar de Voorleestoer plaats: een evenement waarbij héél veel 14-jarigen in kleine groepjes gaan luisteren naar verschillende auteurs en illustratoren. Dit jaar vroegen de organisatoren aan alle deelnemers een filmpje. Aan de hand van mijn young adultroman Is liefde lastig? neem ik jullie mee op pad in Antwerpen.

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.