Nieuw! Frank en Stijn: het monsterlijke plan

Wie me volgt op Facebook of Instagram had het beslist al in de gaten: er is een nieuw boek verschenen! Frank en Stijn: het monsterlijke plan is een grappig, spannend en ietwat romantisch verhaal voor lezers vanaf 8 à 9 jaar, met véél ontzettend leuke illustraties van Richard Verschraagen.

Tweelingbroers Frank en Stijn wonen met hun ouders in een reusachtig, oud kasteel. De mensen in het dorp vinden hen maar raar, maar Frank vindt raar best oké. Hij werkt aan een liefdesdrankje voor klasgenootje Fia. Stijn wil dan weer graag indruk maken op het stoere clubje van de klas. Samen bedenken ze een superplan voor het Halloweenfeest op school. Maar dat plan loopt niet zoals ze hadden verwacht …

Een grappig verhaal vol spannende plannetjes, een ballon vol windjes, twee boze buurvrouwen, een eigenwijze kat, en bizarre uitvindingen. Het boek is rijkelijk geïllustreerd, en tekst en tekeningen zijn vaak verweven. Daardoor zullen ook minder leesgrage kinderen er beslist plezier aan beleven.

Je vindt het boek in de webwinkel van uitgeverij De Eenhoorn en in de betere boekhandel.

Nog geen reactie → Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.